Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 13/12/2023
16:00 - 19:00

Locatie
saus Bergen op Zoom

Categorieën Geen Categorieën


Heb jij je al aangemeld! 🎄

We sluiten het jaar op woensdag 13 december in levenden lijve af met collega-ondernemers uit de regio tijdens de gezellige kerstborrel in SAUS eten en drinken. Met alle gelegenheid om handen te schudden, elkaar ‘live’ te leren kennen en bij te praten.

De kerstborrel is een activiteit van Open Coffee Café Bergen op Zoom. Gedurende het jaar komen we iedere laatste vrijdag van de maand bij elkaar tijdens een netwerkbijeenkomst om elkaar als ondernemers te ontmoeten.

Ben je een onbekende van Open Coffee Café of is het al lang geleden? Ook dan ben je (juist!) van harte welkom. Van starters, zzp-ers, mkb-ers tot multinationals uit elke branche; in een ongedwongen sfeer leren we elkaar kennen tijdens een lekker drankje.

Kom je ook? Meld jezelf dan aan via ons aanmeldformulier: https://opencoffeeboz.nl/inschrijving-kerstborrel-14-12-22-saus/

Locatie: SAUS eten en drinken, De Boulevard 65 in Bergen op Zoom

Dag & tijd: woensdag 13 december van 16:00 – 19:00 uur

Kosten: €19,95 voor lekkere hapjes. De drankjes zijn voor eigen rekening.

Kijk op de website voor de actuele informatie, agenda/presentaties en meer: https://opencoffeeboz.nl

Privacy: Tijdens de bijeenkomst worden foto’s genomen. We gebruiken soms foto’s voor berichten op social media en de website. Mocht je bezwaar hebben, laat het ons weten.

We ontmoeten je graag tijdens de kerstborrel!

Open Coffee Café Bergen op Zoom
Hannie Aalbrechtse, Jan van Doorn, Saskia Maasbommel, Willem van der Kolk

#netwerken #opencoffeecafe #bergenopzoom #ondernemen