Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 26/11/2021
09:00 - 10:30

Categorieën Geen Categorieën


Workshop: Waarom is verandering zo moeilijk?

Hoé komt het dat zoveel mensen dromen over een betere toekomst, een betere baan, of een gezondere levensstijl? Waarom lukt het niet om die verandering blijvend door te voeren?

Hoe komt het dat er vaak éérst iets groots of ‘lifechanging’ moet gebeuren, zoals een groot verlies, ontslag of zelfs een trauma, voordat we daadwerkelijk iets kunnen veranderen?

Dit brengt mij bij de vraag; ”wil je groeien en ontwikkelen vanuit al jouw pijnlijke ervaringen en gebeurtenissen uit je leven?” of “wil je groeien en ontwikkelen vanuit jouw oorspronkelijke (veer)kracht en inspiratie?” Welke van de 2 opties zou jij kiezen?

Mijn naam is Petra de Weert en ik ben ervan overtuigd dat de 2e keuze oprecht haalbaar is, maar in de praktijk zie ik, dat we te vaak deze keuze laten bepalen door de factor ‘tijd’. We lopen te lang door met onze struggles en denken namelijk niet bij ieder pijntje aan problemen. Aan oorzaak en gevolg. Toch hebben we er allemaal last van. Van blokkades, overtuigingen en de dwangmatige neiging controle te hebben over ons leven. Een onmogelijke missie. Er ligt immers zoveel informatie in ons onderbewustzijn opgeslagen. Het onderbewustzijn is de motor die ons in beweging zet; zowel de fijne als de minder fijne dingen.

In mijn praktijk PauwerSupport geef ik met regelmaat workshops over de werking van ons brein. Speciaal voor Open Coffee Café Bergen op Zoom, licht ik een tipje van de (brein) sluier op en heb ik de belangrijkste highlights verzameld over de werking van ons bewust- en onderbewustzijn. Je gaat inzien waarom je doet, zoals je doet en wat een heerlijk gevoel; je gaat jezelf eindelijk snappen!

Datum: 26 november 2021
Tijd: 09.00 uur – 10.30 uur
Locatie: De Raayberg, Antwerpsestraatweg 267 in Bergen op Zoom

* Aanmelden is niet nodig!

Kijk op de website voor de actuele informatie, agenda/presentaties en meer: https://opencoffeeboz.nl

Privacy: Tijdens onze netwerkbijeenkomst worden foto’s genomen. We gebruiken soms foto’s voor berichten op social media en de website. Mocht je bezwaar hebben, laat het ons weten.

Tot vrijdag!

Open Coffee Café Bergen op Zoom
Hannie Aalbrechtse, Jan van Doorn, Willem van der Kolk en Saskia Maasbommel