VRIJDAG 29 SEPTEMBER ➡ ‘Licht, Lucht & Logica` zijn de ingrediënten, waarmee je als architect kunt spelen. Voeg daar ‘Liefde’ voor het vak én 20 jaar ervaring aan toe en je hebt de basis voor prachtige architectuur en interieurontwerpen. 

Marjan de Croon van DE CROON Architecten neemt je tijdens het komende Open Coffee Café mee in het boeiende ontwerpproces dat voorafgaat aan de realisatie van een project. Sluit gezellig aan en laat je ondertussen verrassen door diverse creatieve plannen!

Kom naar de maandelijkse netwerkbijeenkomst van het Open Coffee Café Bergen op Zoom. Iedereen is welkom! Van starters, zzp-ers, mkb-ers tot multinationals uit elke branche. In een ongedwongen sfeer elkaar leren kennen tijdens een kop koffie/thee.

Onze maandelijkse netwerkbijeenkomst vindt iedere laatste vrijdag van de maand plaats bij de Raayberg in Bergen op Zoom. 

☕ Kom je ook langs? Noteer het in je agenda! Gezellig een kopje koffie/thee drinken met collega-ondernemers van 09.00 – 10.30 uur. Je bent van harte welkom.
👉Met regelmaat organiseren we een presentatie/workshop/lezing. Heb jij interesse om deze te verzorgen, stuur ons een e-mail: 
info@nullopencoffeeboz.nl
✔️Wil jij andere ondernemers ontmoeten? Kom dan eens langs om te praten met ondernemers die je nog niet kent.

⇒ Aanmelden is niet nodig!

Locatie: De Raayberg, Antwerpsestraatweg 267 in Bergen op Zoom
Dag & tijd: iedere laatste vrijdag van de maand van 9:00 tot 10:30

Kijk op de website voor de actuele informatie, agenda/presentaties en meer: https://opencoffeeboz.nl

Privacy: Tijdens onze netwerkbijeenkomst worden foto’s genomen. We gebruiken soms foto’s voor berichten op social media en de website. Mocht je bezwaar hebben, laat het ons weten.

We kijken er naar uit om je te ontmoeten!