Samenwerken is een vaardigheid

op vrijdag 30 augustus gaf “de samenwerkingscoach” Edwin Dekkers een interessante interactieve lezing in de Raayberg. Hij doet dit op ene boeiende manier en het zal voor iedereen zeker de moeite waard zijn.

Samenwerken is een vaardigheid, zowel individueel als voor het hele team. Het is niet altijd makkelijk en het gaat niet vanzelf. De SamenwerkingsCoach biedt uitkomst. Edwin Dekkers zegt niet wat je moet doen, maar zet de paaltjes uit. Hij laat jou op zoek gaan naar de dynamiek, gedachten, emoties en gevoelens om van daaruit optimaal gebruik te maken van alle aanwezige kwaliteiten en inzichten.

Samenwerken is een Feest, zeker als je vanuit intrinsieke motivatie jezelf of je team verder wilt ontwikkelen op weg naar nog betere resultaten. Het is wel belangrijk om op te passen voor de een aantal frustraties die je samen kunt oplopen.